Silkkipainon eri mahdollisuudet

Isommat määrät kannattaa silkkipainaa suoraan tuotteeseen kun taas pienemmät määrat ja nopeasti tarvittavat painatukset voidaan toteuttaa silkkipainetulla siirtokuvalla.

Silkkipaino suoraan tuotteeseen
Suurien määrien paras painatustekniikka!
Kun tarvitaan isoja määriä painettuja tuotteita on paras ratkaisu painaa värit suoraan tuotteeseen. Tällöin, ennen painatusta, kuvasta tehdään joka värille oma painoseula. Painoseulojen avulla värit painetaan tuotteeseen. Kuivatusuunin jälkeen painettu tuote on valmis.

Silkkipainettu siirtokuva
Lisätilauksia helpottava palvelumme!
Silkkipainettu siirtokuva tarkoittaa sitä että painatus toteutetaan siirtokuvakalvolle. Kalvon avulla kuva siirretään tuotteeseen lämpöprässin avulla. Paras ratkaisu esim. työasujen painatuksiin. Kuvat, logot tai muut grafiikat voidaan painaa valmiiksi eri kokoisina versioina kalvoille. Varastoimme kalvot ja kun tarvitaan uusia asuja, lämpöprässäämme tarvittavat kuvat tuotteisiin.

Esimerkkitilanne
Yrityksen logoa tarvitaan työasuihin ym. useasti vuoden aikana. Logosta määritellään esim. kolme eri kokoista versiota, hihaan, rintaan ja selkään. Eli pieni, keskikokoinen ja isoin mahdollinen. Logot painetaan silkkipainolla siirtokalvoille varastoon. Kun työasuja tarvitaan voidaan painetut asut toimittaa nopeasti ja juuri oikeilla etukäteen sovituilla logoilla. Siirtokalvon etu on myös se että lämpöprässin avulla logot siirtyvät myös muihin tuotteisiin esim. reppuihin, lippiksiin ym.

Silkkipainettuja siirtokalvoja

Nopea ja laadukas paitapainatus

Käytössämme on uusi nykyaikainen silkkipainolaitteisto 8-värisellä automaattikarusellilla, jolla isotkin paitapainatuserät voidaan tehdä tasalaatuisesti, edullisesti ja nopeasti. Paitapainatukset tehdään tarvittaessa saman päivän aikana.

Painamme muun muassa t-paitoja, huppareita, urheiluvaatteita, työvaatteita yrityksen logolla, kangaskasseja - lähes mitä tahansa! Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme.

Teemme myös yksittäiset nimikoinnit ja numeroinnit esimerkiksi urheiluasuihin, takkeihin, ja työasuihin.

Silkkipaino
Silkkipaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painettavan materiaalin pinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.

Digiprintti - siirtolabel
Kuva tulostetaan erikoismateriaalille ja siirretään tuotteeseen lämpöprässillä. Tällä tekniikalla voidaan toteuttaa mm. yksittäiset nimi-, teksti- ja numeropainatukset. Tällä tekniikalla toteutetaan myös urheiluseurojen joukkueasuja, joissa tarvitaan useita erilaisia ja eri värisiä logoja vierekkäin.
Katso lisää DTF Siirtokuvatulostimesta

Tulosteet - tarrat, julisteet ym
Tulostamme julisteet, tarrat ym. Voimme toteuttaa esim. muotoon leikattuja tarroja seuroille, yrityksille ym.

Mukipainatukset
Sublimaatiotekniikalla painamme myös mukeja. Mukiin voidaan painaa logoja, kuvia ja muuta grafiikkaa.

Lippalakkipainatukset
Toimitamme lippalakit painatuksella. Painatus suoritetaan siirtokalvoilla lämpöprässin avulla.

Ota yhteyttä, kartoitetaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet ja painatukset!